Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumat keväällä ja alkukesällä 2024

Nättinummen uimahallissa, Kreetankatu 4, 20320 Turku, pidetään yhdistyksen sauna-allastilaisuus vielä 2 kertaa kevätkauden aikana. Tilaisuudet ovat lauantaina 16.3.2024 klo 18-21 ja 13.4.2024 klo 18-21. Myös yhdistyksen kevätkokous pidetään 13.4.2024 klo 19.00 samassa paikassa olevan tilaisuuden yhteydessä. Osallistumismaksu on 15 euroa / henkilö / kerta. Ei etukäteisilmoittautumista. Saavu täsmällisesti paikalle tilaisuuden alkaessa. Myös yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan tapahtumaan vastaavaan hintaan.

ERIKOISILTA: Lauantaina 27.4.2024 klo 17-22 pidetään saunailta hyvän ruoan ja juomien seurassa (tarkoitus on porukalla valmistaa syötäväksi naudan lehtipihviä (vege-vaihtoehto löytyy tarvittaessa) ja uuniperunoita erilaisilla täytteillä) isossa siistissä sauna-juhlatilassa Puutarhakatu 45 B, 20100 Turku. Tilaisuuden hinta on 30 euroa / jäsen ja 40 euroa / ei-jäsen. Ilmoittautuminen TÄMÄN LINKIN KAUTTA.

Sunnuntai 26.5.2024 klo 15 lähtien (HUOM! PÄIVÄMÄÄRÄ MUUTTUNUT !!!!) pidetään kesäkauden avajaiset Liedon aseman lähellä, Liedon sotaveteraanien savusaunalla. Kesäistä grillattavaa loistavan savusaunan ja pienen lammen muodostamassa pihapiirissä (Vintalantie 521, 21360 Lieto as). Osallistumismaksu 15 euroa/ henkilö sisältäen paikalla olevan tarjoilun. Ei etukäteisilmoittautumista.

28-30.6.2024 pidetään kesäjuhlat Ystävyyden Majatalossa, Salon Kruusilassa. Ilmoittautuminen ja lisäinfo TÄMÄN LINKIN KAUTTA.

Kesällä on tarkoitus käydä myös minibusseilla jossakin naturistisessa ulkoilmakohteessa.

Muita naturisteille sopivia tapahtumia

Tuorilassa, Porin pohjoispuolella 14-16.6.2024 järjestetään viikonlopun mittainen Onnen Päivät -kesäviikonloppu yksityisen järjestäjän toimesta. Tarkemmin Suomen Naturistiliitto ry:n sivuilla olevassa linkissä.

XXIII Suomen Naturistipäiviä ja Suomen Naturistiliitto ry:n 20 v juhlaa vietetään Kristallirannan lomakylässä, Säkylän Pyhäjärven rannalla 2-4.8.2024. Tarkemmin Suomen Naturistiliitto ry:n sivulle tulevassa linkissä. Ilmoittautuminen alkaa maaliskuun alussa.

Helsingissä, Kalasataman lähellä on Sompasauna aina auki omatoimintaperiaatteella. Tiloissa saa olla alasti tai uimapuvussa oman maun mukaan.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on alle 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille enintään 3 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa paljon tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy kuitenkin aina tietoa myös kotisivuilta.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2024

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2024 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun loppupuolella, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2024 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu ja jäsenen nimi. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on mallina kuva vanhasta vuoden 2022 jäsenkortin aihiosta, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.

Kuva vuoden 2022 jäsenkorttipohjasta.