Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumat

Pidämme tapahtumat Turussa, Nättinummen uimahallissa (Kreetankatu 4, 20320 Turku) 14.10.2023 ja 11.11.2023 klo 18:00 – 21:00. Myös yhdistyksen syyskokous 11.11.2023 klo 19. Käytössä uima-allas, saunat ja takkahuone mukavaan viihtymiseen. Sisäänpääsy 15 euroa / henkilö. Tervetuloa. Ei etukäteisilmoittautumista.

Teemme laivaristeilyn 21.10.2023 klo 18:30 Turusta Kapelskäriin ja takaisin. Laivalla meillä on iso sviitti naturistisena oleskelutilana ja lähtöiltana myös laivan sauna-allasosasto. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen tämän lomakkeen avulla.

1-3.12.2023 pidetään yhdistyksen Pikkujoulut Ystävyyden Majatalossa, Salon Kruusilassa. Tarkempi info ja ilmoittautuminen löytyy tästä lomakkeesta.

Edellä mainittujen tapahtumien lisäksi käydään Turusta myös minibussilla Helsingin Sompasaunalla. Käynnin ajankohta on vielä auki ja se tarkentuu, kun selviää, milloin on mahdollisesti Allas Sea Poolin alastonuinnit. Jos mahdollista, niin samalla kerralla käydään molemmissa paikoissa.

Muita naturisteille sopivia tapahtumia

Helsingissä, Kalasataman lähellä on Sompasauna aina auki omatoimintaperiaatteella. Tiloissa saa olla alasti tai uimapuvussa oman maun mukaan.


Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on alle 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille enintään 3 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa paljon tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy kuitenkin aina tietoa myös kotisivuilta.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2022

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2022 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun loppupuolella, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2022 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu ja jäsenen nimi. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2022 jäsenkortin aihio, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.

Kuva vuoden 2022 jäsenkorttipohjasta.